Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę i natrzeć solą i przyprawami. Skropić olejem i sokiem z cytryny. Tak przygotowane mięso nabić na wykałaczkę na zmianę z pomidorami i opiekać ze wszystkich stron, aż sie równomiernie zrumieni. Podawać z ryżem i sałatką.

Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Az slinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Mozna dodawac co sie chce :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pychotka w sam raz na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają wspaniale, już nie mogę doczekać się sezonu grillowego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale ładne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !