Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI UGOTOWAĆ UGNIEŚĆ , DODAĆ DO NICH MĄKĘ , KASZĘ , TROSZKĘ SOLI, STOPIONE MASŁO, SWOJE ZIOŁA, I ZÓŁTKA . I CAŁOŚC DOBRZE WYRABIAĆ I ROZWAŁKOWAĆ NA WYSYPANEJ MĄKĄ STOLNICY ,FORMOWAĆ KROKIECIKI OD RAZU WRZUCAMY DO WRZĄTKU, GOTUJEMY 5 MINUT DO ICH WYPŁYNIĘCIA. GDY BĘDĄ JUŻ ZIMNE TO SMAŻYMY NA MASEŁKU NA ZLOTY KOLOR

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !