Sposób przygotowania

Białka z solą ubijamy na sztywno.Żółtka ucieramy z cukrem,mieszamy delikatnie z mąką oraz pianą z białek.Wlewamy na rozgrzane masło lub olej.Smażymy na silnym ogniu,a gdy spód sie zarumieni,smarujemy wierzch dżemem i składamy na pól.Po chwili przekładamy na talerz.

Komentarze

  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Proste i pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przkąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna klasyka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    klasyka
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiego nie jadłam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !