Sposób przygotowania

Warzywa zalewamy 2 l wody i gotujemy .Dodajemy mięso ,ziarna pieprzu i opieczoną cebulę .Gotujemy do miękkości.Warzywa i mięso wyjmujemy ,studzimy .Mięso kroimy .Żelatynę moczymy dodajemy do wywaru ,podgrzewamy aż się rozpuści .Wywar cedzimy ,dodajemy sok z cytryny i doprawiamy do smaku.Mięso układamy w miseczkach i zalewamy wywarem .Odstawiamy do lodówki .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie drobiowe galaretki
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    sa smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    musi być pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    tak , smaczne są
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszna,taka dietetyczna!
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajna , często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !