Sposób przygotowania

Chrzan,jeśli jest niezbyt świeży należy go włożyć na godzinę do ziemnej wody,wyszorować szczotką,ewentualnie obrać nierdzewnym obierakiem. Zagotować wodę z octem,cukrem i solą.Chrzan zetrzeć na tarce z małymi otworami,wymieszać z gorącą zalewą.Przełożyć do wyparzonych,ogrzanych małych słoiczków.Zamknąć wygotowanymi pokrywkami i obrócić do góry dnem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    myślę że będzie pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię czosnek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !