Sposób przygotowania

Purre wymieszać z bułką, jajkiem i orzechami. Formować małe okragle placuszki. Panierować je w bułce i obsmażać na złoty kolor z obu stron. Są dobre zarówno do mięs jak i na słodko.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie złociste i na pewno pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja robię zupełnie inaczej! muszę spróbować na Twój sposób! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe dodatki,musze zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super zestaw
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    niezły przepis, muszę wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie ale już dawno nie robiłam... a najlepsze są z młodych ziemniaczków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !