Sposób przygotowania

Mięso dzielimy na części. Cebulę kroimy w pióra i lekko dusimy na patelni, dodajemy mięso. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Gdy mięso jest miękkie dodajemy sól, pieprz oraz sporo sosu tao tao. Sos zagęszczamy mąką ziemniaczaną. Gotowe!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    musi być dobre :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z chęcią bym spróbowała, bo wygląda smacznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię takie orientalne nowości
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Naprawdę apetyczne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !