Sposób przygotowania

Z pierwszych ośmiu składników robimy masę serową - ucieramy wszystko w misce; uwaga! masa jest rzadka i pryska na boki :P

Z reszty składników zagniatamy ciasto. 3/4 ciasta wałkujemy i wykładamy nim spód i boki przygotowanej blachy. Wylewamy masę serową. Z pozostałego ciasta robimy łatki i układamy na górze. Ciasto pieczemy 65-75 min w 170 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Genialnie wygląda! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana1

    bardzo ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Margaretkaw

    Jak pomysłowo :) Lubię takie cuda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !