Sposób przygotowania

Filety opłucz, osącz, przepuść przez maszynkę do mielenia.
Ugotowane jajka posiekaj. Koperek opłucz również posiekaj. Ogórki pokrój w drobną kostkę. Przesmaż na łyżce masła., ostudź.
Rybę wymieszaj z rozdrobnionymi składnikami, pieczarkami, tartą bułką i surowym jajkiem. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Masę wyłóż na zmoczony i posmarowany masłem kawałek płótna. Całość zroluj, końce zasznuruj, obwiąż bawełnianym sznurkiem.
Roladę ułóż w podłużnym rondlu, zalej gorąca wodą. Gotuj godzinę na małym ogniu. Gdy wystygnie krój na plastry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    coś pysznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robie też takie roladki są pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !