Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wołowina z pleśniowym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlety wołowe 4
whisky 25ml
śmietana 125ml
cebula 1
ser pleśniowy 100g

Przepis i sposób przygotowania na: wołowina z pleśniowym serem

Cebule posiekac w drobną kostke, zarumienic na oliwie, dodac whiskey. uwaga na ogień! Na końcu dodac śmietane i pokrojony w kostke ser pleśniowy.
Mieso posypac delikatnie z kazdej strony solą i pieprzem. Smażyc na patelni. Jak Długo? W zależności od upodobań.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak