Sposób przygotowania

Dymkę i zioła posiekaj, połącz z połową twarożku, przypraw. Połowę łososia zmiksuj z resztą twarożku, przypraw do smaku.
Foremkę wyłóż folią. Na spodzie ułóż resztę łososia. Przykryj 1/4 kromek chleba. Rozsmaruj połowę ziołowego twarożku. Przykryj go 3 plastrami sera, a na nich rozsmaruj połowę pasty łososiowej. Ułóż 1/4 chleba, cienko posmaruj je ziołowym twarożkiem i znowu przykryj 1/4 chleba.
Chleb posmaruj pozostałą pastą łososiową. Przykryj resztą sera, ziołowego twarożku i chleba. Schładzaj 2 godziny. Udekoruj pomidorkami i jajkami na twardo.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !