Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone nadziewan pieczrkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczrki 400 gram
mięso mielone 500 gram
jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna 50 gram
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat do smaku
bułka 1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: mielone nadziewan pieczrkami

pieczrki myjemy, scieramy na tartce, o duzych czkach , dusimy na oleju, przzyprawiamy do smaku. Mięso z odciśnietą bułką , jajkiem i przyprawą wyrabiamy , formujemy , plcuszki na jednym układamy trochę poieczarek, przykładamy drugim, formujemy kotlety, maczamy w bułce tartej ,smażymy na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia77
Kasia77 08.12.2010 15:06
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak