Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Odcedzić.
Boczek pokroić w kostkę, grzyby w cienkie plastry.
Na patelni rozpuścić masło, smażyć boczek mieszając, dodać grzyby i czosnek- dalej smażyć, następnie dodać śmietanę i pieprz. Gotować na małym ogniu (bez przykrycia), aż sos wygotuje się do połowy. Dodać starty ser, gotować (ok. 2 minuty) do rozpuszczenia.
Następnie wymieszać makaron z przygotowanym sosem w dużej salaterce.
Smacznego.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nie jadłam, a ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    niezły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !