Sposób przygotowania

żółtka utrzyj ze szkl cukru i cukrem waniliowym na puszysta mase, dodaj oba rodzaje mąki, proszek do pieczenia rozpuszczone maslo i mleko dokladnie wymieszaj, ciasto przeluz do natluszczopnej blachy i piec 15 min w 200 stopniach.
Białka ubij ze szkl cukru na sztywna piane wymieszaj z porzeczkami i wyloz na ciasto dalej piec ok 20 min

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    teraz to chyba tylko z mroonych mozna zrobic porzeczek ale ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !