Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę i czekamy aż się zagotuje. Następnie wrzucamy kostkę rosołową i dodajemy pokrojone w kostkę pomidory z puszki. Na dużych oczkach trzemy marchewkę i dodajemy do gotującej się zupy. Dodajemy do smaku soli i pieprzu i po około 10 minutach możemy lekko zabielić zupę. W szklance mieszamy śmietanę i mąkę i hartujemy, poprzez wlanie 2 łyżek gotującej się zupy. Mieszamy dokładnie, aby nie było grudek i dolewamy do garnka z zupą. Gotowe!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szybki, smaczny i zdrowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    pomidora :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata80

    Katarzyna/kate1980 dodała zdjęcia, które nie przedstawiają tej potrawy. Żałosne... Już, wiem w jaki sposób zdobywa punkty...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !