Sposób przygotowania

Kostke palmy, szklanke cukru, 4 czubate lyzki kakao i 5 łyzek wody zagotowac na 3 minuty i ostudzic. Do ostudzonej masy dodac 4 zoltka, 2 szkalnki maki, i proszek do pieczenia a na koniec ubic piane z bialek.
Z 4 bialek, szklanki cukru i cukru waniliowego ubic piane. Palme i twarog utrzec, dodac piane. Na blache wylozyc 1/3 masy czekoladowej na to mase twarowowa i na koniec klasc delikatnie lyzka reszte masy czekoladowej. Na godzinke do piekarnika w 180 stopni i gotowe

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo fajne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !