Sposób przygotowania

Ser biały rozgnieść praską (jeśli jest miękki nie trzeba tego robić), dodać budynie i jajko (całe). Z podanych składników zagnieść ciasto. Ręką formować niewielkie placuszki, które obtaczamy w mące. Kładziemy je na rozgrzany olej i smażymy na złoty kolor. Podajemy posypane cukrem pudrem.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nero

    Bardzo lubię bliny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    Kolejny fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super na kolację
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !