Sposób przygotowania

Żółtka ubic z cukrem do białości na kogiel-mogiel.Dodawac po trochu lekko podgrzane mleko caly czas mieszajac.Na koniec dodac spirytus najpierw po kilka kropli a potem po lyzeczce- caly czas mieszajac. najlepiej smakuje jak postoi z tydzien i oczywiscie schlodzony

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    Zdjecie do tego przepisu dodala halina, bez mojej wiedzy i zgody
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też sama robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oj, to jest praca przede mną.... ja zawsze gotowca miałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !