Sposób przygotowania

Wszystko razem wymieszac i posypac ciasto.Mozna tez zamiast kruszonki ułożyć owoce,np.śliwki.Umyte sliwki przekroic na pół.Wyjąć pestki i układać na ciasto skórką do spodu.Odstawic ,by wyrosło i upiec.Po upieczeniu posypac cukrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    beata.81

    polecam pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    czy ktos z nas wyobraza sobie ciasto drozdzowe bez kruszonki?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    dobry przepis na kruszonke
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobre na ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !