Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RABARBAROWY RYŻ NA MLEKU

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 4 ŁYŻKI
mleko 1OO ML.
cukier 2 ŁYŻKI
truskawki

Przepis i sposób przygotowania na: RABARBAROWY RYŻ NA MLEKU

MLEKO WSTAWIAMY ZAGOTOWUJEMY WSYPUJEMY RYŻ I SŁODZIMY. RYŻ GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI, CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC, NASTĘPNIE ZDEJMUJEMY Z OGNIA NAKŁADAMY I NA ŚRODEK STAWIAMY KLEKSIKA Z DŻEMU I TRUSKAWKOWYM SOSEM .[ TRUSKAWKI ZMIKSOWANE Z CUKREM]

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 31.08.2011 06:46
pyszne
ElizaT 20.02.2011 22:36
to musi być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak