Sposób przygotowania

Mak sparzyć, dokładnie osączyć.Zemleć 3x. Do garnka włożyć zmielony mak.Dodać miód i bakalie. Smażyć ok. 10min.
Z podanych składników zagnieść makaron.Pokroić na kwadraciki. Przesuszyć. Ugotować. Dodać przesmażony mak i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Domowo i smacznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszne są u mnie zawsze na stole wigilijnym :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo to lubię.U mnie jest to deser wigilijny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robie podobne, pyszne są :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię takie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !