Sposób przygotowania

JOGURT I OTRĘBY ORAZ JAJKA TYLKO CAŁE MIESZAMY WIDELCEM.DOPRAWIAMY DO SMAKU, NASTĘPNIE WRZUCAMY SZCZYPIOREK A W MIĘDZY CZASIE NIECH SIĘ GOTUJĄ BROKUŁY TYLKO TAK Z 10 MINUT.MASĘ WLEWAMY ŁYŻKĄ NA PATELNIĘ I SMAŻYMY Z OBU STRON NA BARDZO MAŁYM OGNIU. BROKUŁY DODAJEMY NA KOŃCU OBOK TALERZA .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy przepis ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Że też sama na to nie wpadłam:) SUPER
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !