Sposób przygotowania

BIAŁKO UCIERAMY OKOŁO 20 MIN Z JEDNĄ SZKLANKĄ CUKRU PUDRU, POD KONIEC DODAJEMY KIELISZEK SOKU Z CYTRYNY. JEŚLI LUKIER JEST ZA GĘSTY DODAJEMY KILKA KROPEL WODY, A JEŚLI ZA RZADKI TO WIĘCEJ CUKRU.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też taki robie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A ja z białkiem nigdy nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetny
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    likier dobry jest
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !