Sposób przygotowania

Z głowy i warzyw ugotować rosół(1,5l).Przecedzić. Warzywa i główę odrzucić. Do wywaru dodać 1/2 buteleczki barszczu.Krótko zagotować. Doprawić podanymi przyprawami wg smaku.Zaciągnąć śmietaną (1 małe opakowanie).Posypać koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    brzmi bardzo fajni! muszę wypróbować :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Świetny pomysł na połączenie smaku barszczu z wywarem warzywno-rybnym.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam takiego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !