Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z pangi 3 szt.
ser twardy 3 plastry
mąka 1/2 szkl.
papryka mielona 1 łyżeczka
masło do smażenia
sól do smaku
koperek
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: panga z serem

filety posolić przekroić na połowę wzdłuż,z mąki,bułki,pepryki i koperku zrobić panierkę,na każdy kawałek ryby położyć ser i przykryć drugą połową ryby,obtoczyć w panierce i usmażyć na maśle,na patelnię wlać odrobinę wody,przykryć i dusić do miękkości,podawać z ziemniakami i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 30.01.2012 21:09
extra
IKrakowianka 15.12.2011 21:19
super obiad
Wafelek2601 22.06.2011 08:49
ale smaczna
Tomek16 08.12.2010 13:17
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak