Sposób przygotowania

Ziemniaki oczyścić i gotować w łupinach przez ok. 12-15 minut, a następnie dopiec w piekarniku, aż będą gotowe. Ser wymieszać z świeżo posiekanymi ziołami, skropić lekko sokiem z cytryny, dodać zmiażdżony czosnek, dokładnie wymieszać, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Ziemniaki pokroić na pół (nie docinając do końca, tak aby można było wypełnić farszem), posmarować od wewnątrz masłem i włożyć serową masę do środka. Na koniec ozdobić całymi liśćmi ziół.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Genialny dodatek do drugiego dania!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    NIEZŁE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !