Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane brzoskwinie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 4 szt.
ser feta 1 opakowanie
seler naciowy 1 łodyga
sól
pieprz czerwony
orzechy włoskie 1/2 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane brzoskwinie

Brzoskwinie umyć, osuszyć, przekroić na pół i usunąć z nich gniazda nasienne.
Seler naciowy drobniutko posiekać, połączyć z fetą pokrojoną w kostkę i orzechami. Wszystkie składniki doprawić do smaku solą i pieprzem, po czym nałożyć je do wydrążonych połówek brzoskwiń. Podawać schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 21.12.2010 15:02
pycha
Pati8 10.12.2010 14:34
ciekawe..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak