Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa twarogowo-jabłkowa do ciast

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier wanilinowy do smaku
cukier puder do smaku
serek homogenizowany 250 gram
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Masa twarogowo-jabłkowa do ciast

Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Od razu jabłka połączyć z twarogiem. Do powyższych składników dodać cukier waniliowy i cukier puder do smaku. Wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak