Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem, czerwoną fasolą i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2 sztuki
majonez tradycyjny 4 łyżki
sól do smaku
ocet 10 % 1/2 szklanki
fasola 1 puszka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem, czerwoną fasolą i cebulą

Cebulę posiekać, wrzucić do octu, gotować przez 10 minut. Odcedzić. Dołożyć tuńczyka, fasole, wymieszać z majonezem i przyprawami .Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 15.05.2012 13:54
mmm
Emilia21 15.05.2012 13:54
mmm
ziutula
ziutula 13.07.2011 17:51
lubię takie smaczki...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak