Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip radzymiński inaczej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serdelki 2 sztuki
masło 2 łyżki
posiekany szczypiorek 1 łyżeczka
posiekany koperek 1 łyżeczka
keczup 1 łyżeczka
musztarda 1 łyżeczka
majonez 1 łyżeczna
natka pietruszki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip radzymiński inaczej

Serdelki rozdrobnić widelcem lub zmiksować. Dodać miękkie masło i utrzeć na jednolitą masę. Następnie dodać posiekaną zieleninę, keczup, musztardę i majonez, wymieszać. Na koniec doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 22.12.2013 09:51
Ciekawy przepis
IKrakowianka 29.09.2012 15:43
fajny pomysł
bercik1 19.10.2011 21:29
to co lubię
aacaac 11.08.2011 19:48
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak