Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować,posolić i odstawić ,aż bedzie miękka.Cebulę obrać,pokroić,zrumienić na oleju.Do mięsa dodać ryż,kaszę,jajka,cebulę,przypawy oraz odciśnietą kapustę i wymieszać.Masę fomować w płaskie kotlety,obtaczać w mące,smażyć na oleju.
Gołąbki zalać rosołem i piec w piekarniku około godz.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    uwielbiam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepadam za gołąbkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !