Sposób przygotowania

Mięsko może być dowolne , może to być udka czy filet. Gotujemy . Marchewki kroimy w słupki, fasolkę w krótkie kawałki a cebulkę w kostkę . Wszystkie warzywa smażymy na oleju, dodając dowolne przyprawy. Kaszę gotujemy z dodatkiem soli. Mięsko ugotowane drobno dzielimy na kawałki. Na patelnie z warzywami wrzucamy mięsko i kaszę , możemy troszkę podlać bulionu albo jak mamy rosołek i dusimy jeszcze z 10 minutek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moim zdaniem bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moim zdaniem bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !