Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, przysmażyć na łyżce masła.Dodać posiekane pieczarki, podlać wodą i dusić do miękkości. Kaszę ugotować z dodatkiem masła i soli. Po ugotowaniu wymieszać z pieczarkami. Doprawić do smaku pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu lub z dodatkiem kefiru jako samodzielne danie.Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię kaszę i pieczarki to na pewno zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Dobre, a nieskomplikowane ( i na pewno sycące!).
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !