Sposób przygotowania

*1/2 łyżeczki cynamonu + trochę do pospania
* 2 szklanki mąki

Marchewkę obieramy i ścieramy na małych oczkach. Mieszamy dokładnie razem z pozostałymi składnikami ciasta. Gdy ciasto uzyska jednolitą konsystencje przelewamy je do formy (około 20x40cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Całość delikatnie opruszamy cynamonem. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Przyniosłam to ciasto ostatnio do pracy i bardzo wszystkim smakowało :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mam pytanie, czy to ciasto nie wymaga mąki?
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygląda zachwycająco!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Oczywiście! Zapomniałam dodać mąkę... Dziekuję Marta!!! 2 szklanki mąki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Piękne, zrobię keidyś :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    EwelinaKR

    a to mi się podoba!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda genialnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    pyszne i zdrowe :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    z pewnościa takie połączenie smaków smakuje wybornie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam świetnie musi smakować;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    przepyszne ciasto i zdrowe, a z cynamonem rewelka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !