Sposób przygotowania

Ciasto rozmrozic wg przepisu na opakowaniu. Pokroić na kwadraty o boku około 6 cm. Rogi zagiąc do środka i posmarowac żółtkiem. W środeczek każdego ciasteczka włożyć zwinięty plasterek łososia oraz oliwkę przekrojoną na pół (lub dwie). Na to położyć plastereczek camemberta. I do piekarnika bardzo gorącego na około 15 minut. Po wyjęciu udekorować natką. Podawać na ciepło

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    lubię łososia musze zrobić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    zapowiada sie apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    szybkie, pyszne i eleganckie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !