Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajo po wiedeńsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1 szt
masło 1 łyżeczka
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajo po wiedeńsku

Zagotowac wode w garnku.do szklanki włożyc maslo i musztardę.Wbić jajko do szklanki. Do gotujacej sie wody wstawić szklankę. Gotować az bialko się zetnie, wg uznania ok 3-5 minut. Po wyjeciu szklanki, całośc wymieszac, dopraic solą do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 18.12.2011 06:15
szybko i smacznie
matii6 24.05.2011 16:54
lubię takie
alaaa 17.02.2011 19:22
szybko i smacznie
Ania67 06.02.2011 10:10
Bardzo lubię:)
marta1371 25.01.2011 17:17
dobre
accee 24.01.2011 22:57
Smaczne
Tomasz17 21.01.2011 17:38
bardzo dobre :)
Damian19 09.12.2010 21:32
jedno jajo? masa przyjemnosci ;]
Katarzyna/kate1980 09.12.2010 14:08
super
izapozdro 08.12.2010 20:27
ciekawe....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak