Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 gram
czosne\\ 6-8 zabkow
Musztarda sarepska Prymat 2 łyzeczki
sól 1 łyzeczka
piepr 1 łyzeczka
natka pietruszki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe

Do miekkiego masła dosac wycisniete zabki czosnku, musztarde, sol i pieprz do smaku. Dokladnie wymieszac. Posypac świeżą natka pietruszki. Rewelacyjnie smakuje na grzankch

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ajres 24.03.2011 18:01
bardzo lubie
Neetka90 28.02.2011 12:45
super przepis, muszę skorzystać ;)
ilka_86 25.02.2011 10:27
robiłam ostatnio podobne:)
iza15 06.02.2011 20:08
robię takie i lubię
Mysiunia 06.02.2011 09:54
bardzo lubie takie masełko:)
Tomasz17 25.01.2011 20:55
VERY GOOD :)
accee 24.01.2011 22:57
NAJS
SyMiki 22.01.2011 00:06
Pyszności
jolaxa 15.12.2010 13:28
super
Damian19 09.12.2010 21:31
uwielbiam takie maslo! jeden ze smakow z dziecinstwa :)
Katarzyna/kate1980 09.12.2010 14:08
bardzo często robię podobne masełko jednak nie każdy w mojej rodzinie za nim przepada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak