Sposób przygotowania

Śledzie oczyścić, pokroić na kawałki i ulożyć na talerzu. Śmietanę wymieszać z majonezem, doprawić do smaku. Zalać śledzie. Ogórki pokroić w kostkę i posypać nimi śledzie w smietanie. Całość udekorować koperkiem i odstawić na 1h w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna taka rybka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    pycha ;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ale bym zjadła
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mm pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ja też uwielbiam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo bardzo lubie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny śledzik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    superrr
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ?adnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dzisiaj jadłam taki śledzik, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !