Sposób przygotowania

Z jajka, mleka i mąki robimy ciasto jak na naleśniki (musi być gęste). Paluszki krabowe obtaczamy w cieście i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podajemy gorące.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lusgrzyb

    Fajne połączenie dziś zrobiłam no i okazało się że to smaczne i łatwe do zrobienia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lusgrzyb

    fajne ja bardzo lubie owoce morza w cieście naleśnikowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Szybkie, łatwe i na pewno pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam..
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !