Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby w panierce

Jajko roztrzepac z przyprawami. Grzyby - kapelusze (mogą byc mrozone) obtoczyć jajku, a nestępmie w tartej bułce. Smażyc na oleju kilka minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 09.11.2013 07:46
w takiej postaci jeszcze nie robiłam, super
jeta72 02.05.2013 15:12
bardzo lubię :-)
mela25 28.01.2013 21:11
Super
Ada-Gaba 26.11.2012 07:29
super
Natalia40 08.05.2012 19:49
uwielbiam
mic 13.10.2011 13:02
ja zazwyczaj pieczarki , bądz kanie czy boczniaki robie w panierce;p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak