Sposób przygotowania

Śliwki umyć, wypestkować i włożyć do słoików. Zalać gorącym syropem z wody i cukru. Zakręcić i pasteryzować 20-25 min.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre do placków np drożdżowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    coś wspaniałego, uwielbiam takie śliwki wprost ze słoika!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię takie śliweczki :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    czasami sobie podjadam takie śliweczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ale smaczniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam pyszny kompocik też tak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubi? do ciast
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super s? takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetne do ciast
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię zjeść takie sliwki
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    zjadłabym chociaż 1
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !