Sposób przygotowania

Jajka miksujemy z cukrem na puszystą masę, potem, mieszając łyżką dodajemy mąki z proszkiem do pieczenia. Wylewamy na dużą blachę i pieczemy ok 15 min w 180 C, do suchego patyczka. Gdy biszkopt trochę przestygnie, wycinamy szklanką krążki. Przecinamy je w połowie i smarujemy ulubioną masą, albo bitą śmietaną. Resztę ciasta możemy pokruszyć i zrobić np. bajaderki ( są w moich przepisach).

Komentarze

  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Wspanialy pomysl !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !