Sposób przygotowania

Kajzerki pokroić w kostkę, skropić mlekiem, usmażyć na rumiano na patelni, dodając pod koniec masło. Ułożyć na półmisku żaroodpornym. Płatki migdałów lub orzechów wymieszać ze śmietaną, cukrem waniliowym, jajem i polać polać grzanki. Wstawić do nagrzanego piekarnika, zapiekać, aż się zrumienią.

Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata80

    Mam nieodparte wrażenie, że zdjęcia które zamieszczasz pochodzą z gazet, lub książek- wstyd... i żal..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    można by spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !