Sposób przygotowania

Płat ciasta francuskiego kroimy na kwadraty.

Na każdym kawałku ciasta układamy plasterek sera brie w jednym rogu, plasterek gruszki oraz kawałek orzecha włoskiego w miodzie w drugim rogu.

Posypujemy tymiankiem a następnie dwa pozostałe rogi sklejamy ze sobą.

Ciasteczka smarujemy roztrzepanym jajkiem i wstawiamy do nagrzanego do 180˚C piekarnika na 12-15 minut (aż się zarumienią).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    rewelacja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ale one apetycznie wyglądają.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Połączenie dość oryginalne, ale pewnie są przepyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !