Sposób przygotowania

Jedna puszka tuńczyka powinna mieć 185g, po odcieku 135g. Tuńczyka wyciągamy z puszki na sito do odcieknięcia. Jaja gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i wyciskamy nadmiar wody. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy, mieszamy, dodajemy majonezu i doprawiamy solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taka sałatkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ślicznie podana.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    faktycznie, zdjęcie robi wrażenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !