Sposób przygotowania

Makaron świderki- 500 g
tuńczyk w sosie własnym- 2 puszki
pomidory krojone z puszki- 1 puszka
sok z cytryny- 1 łyżeczka
kukurydza w puszce- 1 puszka
zioła prowansalskie
sól
pieprz

Makaron ugotowac na półtwardo.
Na patelnię wrzucić pomidory krojone bez skóry, puszkę odcedzonej kukurydzy. Zacząć podgrzewać, w tym czasie tuńczyka skropić sokiem z cytryny i dodać na patelnię. przyprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami.
Dodać ugotowany makaron i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Pysznie wygląda;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !