Sposób przygotowania

margarynę z żółtkami, cukrem i cukrem waniliowym utrzeć na puszystą masę obie mąki wymieszać z proszkiem dodać do masy jajecznej zagnieść ciasto i cienko rozwałkować wylepić ciastem foremki upiec na złoty kolor ozdobić bitą śmietaną i owocami

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Takie babeczki można też zrobić bez cukru do wypełniania sałatkami :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ja takie babeczki mrożę i gdy trafiają się niespodziewani goście wypełniam tylko kremem lub sałatką. Są świetne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !