Sposób przygotowania

Kapary osączyć z zalewy.Plasterki łososia zwinąć w rulonik.Korniszony nacisnąć i ułożyć w wachlarz.Filety z sardeli osuszyć.Buraki osączyć z zalewy,pokroić w plasterki.Sznycle umyć,osuszyć.Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć na nim sznycle po 4min.z każdej strony,po przewróceniu na drugą stronę posypać solą i pieprzem.Na rozgrzany tłuszcz wbić jajka,smażyć tak długo aż się zetną,po usmażeniu posolić.Sznycle ułożyć na półmisku,na nich ułożyć jajka sadzone i posypać kaparami.Całość ozdobić rulonikami z łososia,filetami z sardeli,korniszonami,kawiorem i burakami.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !