Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalarepka

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepka 4
pieczarki 150 g
cebula dymka ze szczypiorkiem 1
masło 2 łyżki
papryka 1 (kolorowa)
ser żółty 100 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Kalarepka

Ugotowane kalarepki ostudż i zetnij na wierch wysokością 2/3. Wydrąz srodki. Pieczarki podsmaz. Marchewkę zatrzyj na tarce i pokrój papryke z dymka. Następnie dodaj do pieczarek. Napełnij kalarepki i posyp tartym serem, wstaw do piekarnika na 180 C (ok 5 min)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta639 18.09.2010 12:35
Świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak