Składniki:
kg pieczarek albo grzybów leśnych | 0,5-0,75 |
ząbki czosnku | 2-3 |
łyżki masła | 2-3 |
kg gotowanych, zmielonych ziemniaków | 1 |
jajko | 2 |
szkl. mąki pszennej | 1,5-2 |
śmietana | 3-4 gęsta |
kg pieczarek albo grzybów leśnych | 0,5-0,75 |
ząbki czosnku | 2-3 |
łyżki masła | 2-3 |
kg gotowanych, zmielonych ziemniaków | 1 |
jajko | 2 |
szkl. mąki pszennej | 1,5-2 |
śmietana | 3-4 gęsta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: